* СЕЗОНСКИ – С.БРОД-ЗАГРЕБ-РИЕКА-ПУЛА-РОВИЊ-ПОРЕЧ-НОВИГРАД

РАСПОРЕД 2023 година * СЕЗОНСКА ЛИНИЈА Секоја САБОТА  ПОАЃАЊЕ ГОСТИВАР    –    16:30 часот ТЕТОВО    –    17:30 часот СКОПЈЕ   –    18:30 часот ДЕСТИНАЦИИ ДО ХРВАТСКА СЛАВОНСКИ БРОД ЗАГРЕБ КАРЛОВАЦ РИЈЕКА ПУЛА РОВИЊ ПОРЕЧ НОВИГРАД Информација за контакт С. МАКЕДОНИЈА: ++389 44 371 066 ;  ++389 70…