ЗА НАС

 

Туристичката Агенција ‘’ХАФЕТ ТУРС’’ се наоѓа во Пирок-Тетово.

Уште од почетокот кога се основа во 1996, како потреба на граѓаните на Северна Македонија, кои во голем број се со привремена работа во Хрватска, како и за туристите во Хрватското крајбрежје, со неговата сериозна работа има постигнато реноме и имиџ на една доверлива агенција, која за секој патник да може да биде привлечна и да ствара сигурност каде ќе најдат поддршка во нивното патување, кои како дестинација ја имаат Хрватска.

Почитувани патници, ние сме најдобри, најсигурни и најефикасни. Вас ви преостанува да уживате и да се утврдите за нашето високо ниво на организираност и за одговорноста кон вас.

Искреноста е наша, одлуката е Ваша!