RRETH SHBA

 

Agjencioni Turistik  “HAFET   TOURS”  gjendet në  Pirok-Tetovë.

Që në fillet e tij kur u formua në vitin 1996, si nevojë e kohës për shtetasit e Maqedonisë së Veriut, të cilët në shumicë të madhe janë në punë të përkohshme në Kroaci, si dhe për pushuesit në bregdetin kroat, me punën e tij serioze ka arritur renome dhe imazh të një agjencioni të besueshëm, që për çdo udhëtarë të jetë joshje dhe siguri ku gjejnë mbështetjen gjatë udhëtimit të tyre, që si destinacion kanë Kroacinë.

Udhëtarë të nderuar, ne jemi më të mirë, më të sigurt dhe më efikas! Juve ju mbetet ta shijoni dhe të vërtetoheni për nivelin tonë të lartë të organizimit dhe përgjegjësinë ndaj jush.

 

Sinqeriteti është i yni, vendimi është i Juaji!